• Het huis heeft 250 m2 woonoppervlak plus een grote serre van 33 m2, en biedt met zijn 5 aparte slaapkamers, twee badkamers voldoende ruimte aan max. 14 personen. Daarnaast beschikt het huis over een afgeschermde tuin van 1000m2 zodat uw privacy voldoende is gewaarborgd en eventuele kinderen veilig kunnen spelen. Ruime gelegenheid voor het parkeren van uw auto(s). Huisdieren zijn niet toegestaan!
  
  Indeling en Inrichting
  
  Vloeroppervlakte ca.250m2
  
  Begane grond: 
  
  Entreehal vanwaar u naar de woonkamer, keuken, toilet en de 2 slaapkamers kunt; 
  
  Woonkamer met openslaande deuren naar de serre en de voortuin.de woonkamer is voorzien van openhaard, zit-en eethoek, TV, stereo installatie en Dvd-speler;
  
  Keuken met een toegangsdeur naar de serre; de compleet ingerichte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, rijstkoker, waterkoker, inbouw koelkast en vaatwasser. Voor de koffie liefhebber is aanwezig een Senseo, Dolce Gusto en losse koffiezetapparaat. 
  
  Slaapkamer 1 en 2 is voorzien van een tweepersoonsbed van 180cm en kamer 2 heeft een stapelbed van 90cm; 
  
  De serre met extra eettafel; biedt de mogelijkheid om met de hele groep te tafelen, waarvan u uitzicht heeft op de achtertuin.
  Vanuit de serre kunt u de 2e badkamer en wasautomaat bereiken en daarnaast de garage met fietsen.
  
  Verdieping: 
  
  Met de trap komt u terecht op de overloop die u toegang geeft tot de badkamer met ligbad en jacuzzi, de berging met stofzuiger, warmwaterketel, strijkplank etc. Verder hebt u toegang tot de slaapkamers. 
  
  Slaapkamer 3 heeft een hoogslaper van 90cm en een eenpersoonsbed 90cm, vanuit deze kamer komt u terecht in een verrassende 4e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 80cm. 
  
  Vanuit de overloop naast de badkamer komt u terecht in de master L-vormige slaapkamer met twee maal tweepersoonsbedden.
  Alle ruimtes behalve de serre zijn voorzien van elektrische radiatoren.