• Het huis is gelegen in het plaatsje Campagne les Hesdin in de Zeven Valleien vallende onder het departement Nord pas de Calais op 3,5 uur rijden van Rotterdam en 20 minuten van de zee met veel verschillende badplaatsen, winkels, bakker, postkantoor en de bank op 10 minuten loopafstand van het huis.

  Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeer heuvelachtige en gevarieerd landschap met afwisselende bossen, omhaagde weilanden, riviertjes en kleinschalige landbouw- en veeteelt. Iets wat u niet direct zou verwachten als u over de A1 van Lille naar Parijs of over de A16 van Calais naar Parijs rijdt.

  Het huis is de ideale uitvalsbasis voor excursies te voet, per fiets, auto of per kano in de prachtige heuvelachtige omgeving van de zeven valleien. In de bocht van de vele wandelroutes en fietstochten vindt u een landschap van heuvels en akkers, kleine dorpjes, bossen en ontdekt u de wouden van Hesdin Crecy-en-Ponthieu, de valleien van de Course, de Authie, de Planquette. U zult verliefd worden op de mooie en weinig bekende Authie Bay, waar je misschien gelukkig genoeg zal zijn om wat zeehonden te zien in het proces van opwarming op een zandbank. Even later, niet te missen bezoek aan het prachtige vogelreservaat Marquenterre.

  Liefhebbers van geschiedenis en oude gebouwen, u zult genieten van een wandeling door de oude straten van Montreuil-sur-Mer en Hesdin. Op Agincourt en Crecy is de locatie van twee bloedige veldslagen van de Honderdjarige Oorlog te zien. Een paar slagen pedaal van het huis, dompel je onder in de rust van het klooster van Neuville of de abdij van Valloires en zijn prachtige tuinen in het voorjaar. Dan kun je ontspannen en genieten van de uitgestrekte stranden van de Cote d’Opal (Le Touquet, Berck, Fort Mahon.), Paradise Kite, watersporten, maar vooral van het strandzeilen.

  De steden in de omgeving:

  Abbeville 40 km
  Amiens 80 km
  Arras 70 km
  Azincourt 25 km
  Beaurainville 4 km
  Berck 20 km
  Boulogne sur Mer 40 km
  Crécy en Ponthieu 25 km
  Etaples 17 km
  Fort Mahon Plage 25 km
  Hesdin 15 km
  Le Crotoy 35 km
  Le Touquet-Paris-Plage 20 km
  Merlimont 20 km
  Montreuil 9 km